JMI_Media_Ad

Reclamebureau JMI Media

1 review

Zuid-Holland

  • Venkelbaan 24, 2908 KE Capelle aan den IJssel
  • 010-2207390
Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.JMI Media is de specialist in het ontwikkelen van professionele websites

JMI Media is een allround reclame bureau uit Rotterdam dat is opgericht in 2009 door een groep
professionals dat al vanaf 1998 bezig is met reclame, marketing, vormgeving, internet, software en programmeren. Aan kennis en ervaring ontbreekt ons dus helemaal niets.

Ervaren op het gebied van online- en printmediaJMI_Media_Ad
Zoals het gezegde klinkt stoot een ezel zich geen twee keer aan dezelfde steen en hebben wij alle klappen van de zweep al meegemaakt. Precies om die reden kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn, omdat we exact weten wat er nodig is om tot een perfect eindresultaat te komen.

Sterk door verscheidenheid in disciplines
Vanwege de verscheidenheid in disciplines onder onze professionals – zoals logo’s, huisstijl ontwerp, brochure ontwerp, website design en diverse codeertalen – zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden op het gebied van marketing, communicatie, grafisch ontwerp en internettechnieken. Bij al onze geboden diensten staat de promotie en omzetverhoging van uw bedrijf centraal. Uw wens is ons werk, of u nu op zoek bent naar een simpele website die weinig onderhoud kost, of juist naar een website die dagelijks van meerdere updates moet worden voorzien.

JMI Media neemt al uw zorgen uit handen
U bent bij JMI Media overigens niet alleen aan het juiste adres om een professionele website te laten maken. Ook als u op zoek bent naar printmedia-uitingen zoals visitekaartjes, brochures, flyers of promotiemateriaal kunnen wij u perfect van dienst zijn. Onze kracht zit in de combinatie van specialisten in diverse disciplines, zodat u met uw complete bedrijfsuitingen bij ons terecht kan. Één bedrijf dat al uw zorgen uit handen neemt; dat is JMI Media. Neem een kijkje op onze website, bekijk de portfolio of neem contact op voor een geheel vrijblijvende offerte; wij horen graag uw wensen!


Bekijk snel onze website: WWW.JMI.MEDIA

  • Lid sinds: 18 maart 2016

18 maart 2016

Ik heb vorige week een nieuw bedrijfslogo, briefpapier, visitekaartje en flyers laten ontwerpen bij JMI Media. Ik ben zeer tevreden met het geleverde resultaat.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2018 ReclameIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer